Elmico flytter produksjonen til Flowcrete's Skandinaviske Produksjonsenhet

  •  Elmico flytter produksjonen til Flowcrete's Skandinaviske Produksjonsenhet

Elmico flytter produksjonen til Flowcrete's Skandinaviske Produksjonsenhet

01 okt 2018

I juli 2017 var Elmico stolt over å kunne annonsere at de hadde blitt en del av Flowcrete Group Ltd, en av verdens ledende herdeplastprodusenter.

Oppkjøpet representerte en unik mulighet for Elmico til å introdusere sitt polyureasystem og andre herdeplastprodukter til nye markeder med god støtte fra Flowcrete, -et datterselskap av RPM International Inc.

Som en del av prosessen med å optimalisere Flowcrete's drift og infrastruktur i Skandinavia, vil produksjonen av Elmico's systemer bli flyttet fra Galterud i Norge, til Flowcrete's 3.500 kvadratmeter store produksjonsenhet i Perstorp i Sverige.

Målet med å flytte produksjonen er at Elmico fortsatt skal kunne være konkurransedyktige i Skandinavia, samtidig som produktene vil gjøres tilgjengelig for nye markeder via Flowcrete's internasjonale salgsorganisasjon.

Salg og lagerhold av Elmico's produkter vil flyttes til Flowcrete's avdeling i Ski, for å sikre fortsatt stabilitet og leveransedyktighet til våre norske kunder.

Daglig leder i Elmico, Elisabet Michelson sier: "Vi ser mange fordeler med et tettere samarbeid med både Flowcrete Sweden og Flowcrete Norway, som vi håper og tror vil komme kundene våre tilgode. Ved å samles om en produksjonsenhet i Sverige vil vi ha en solid platform for enda bedre å kunne tilfredsstille våre kunders behov, og å fortsette veksten for Elmico som merkevare globalt".

Siden oppstarten i 2003 har Elmico vokst til å bli en anerkjent leverandør av herdeplastprodukter til en rekke ulike bruksområder, inkludert: takmembran, industrigulv, parkeringsdekke, skipsdekk, broer, kaianlegg, dammer, tankinstallasjoner og rør.

Blandt de mest populære produktene er de ulike variantene av Micorea, en serie polyureaprodukter av høy kvalitet, med unike egenskaper tilpassed de ulike bruksområder.

Elisabet Michelson vil fortsette med markedsføring og salg av Elmico-produkter både lokalt og internasjonalt, samtidig som hun vil være en viktig støtte for sine Flowcrete-kollegaer på tekniske løsninger.

Siri Lunde går inn i stillingen som daglig leder for Flowcrete Norway, som nå vil stå for markedsføring og salg av både Elmico- og Flowcreteprodukter i Norge.

Flowcrete Sverige ble etablert i 1968, og er lokalisert i Perstorp Industripark, en 100 000 kvadratmeter stort industripark i Skåne, helt sør i Sverige. Industriparken, som ble grunnlagt i 1881 huser en rekke store svenske, amerikanske, engelske og sveitsiske produksjonsbedrifter innen kjemiske produkter, elektronikk, gulvbelegg og plastprodukter.

SLUTT

Enjoy this post? Click below to share it with your network:

Opplysninger til redaktører

Flowcrete Norge tilhører Flowcrete Europe & Middle East, én av de fire avdelingene som utgjør Flowcrete Group Ltd.

Flowcrete Group Ltd. er verdensledende når det gjelder produksjon av sømløse harpiksgulv til industri og private brukere, av løsninger for vegger og krumminger, samt ytterligere spesielle belegningsteknologier. Flowcrete Group Ltd. har produksjonsanlegg på internasjonalt nivå: i Europa og Afrika, samt i Sentral- og Sørøst-Asia.

Flowcrete leverer løsninger for sømløse gulv i verdensklasse, for å skape nye omgivelser i hele verden. Dette omfatter dekorative sømløse harpiksgulv, vanntette belegningssystemer for bilparkeringsanlegg, terrazzo av sømløs harpiks, antimikrobielle gulv med lang levetid, selv-utjevnende underlag, vannbåren gulvvarme, og nå også akustisk isolering i gulv.

Flowcrete sitt ambisiøse og engasjerte team, som ledes av firmasjefen Craig Brookes, inspireres av medarbeidernes utmerkede holdninger, av kvalitet på produkter og tjenester, samt av stadig innovasjon og bærekraftig vekst. Flowcrete kommer alltid til å bruke sine fagkunnskaper på globalt nivå for å presentere miljøvennlige, hygieniske og estetisk attraktive gulv, slik at vi kan bidra til å skape en bedre og mer bærekraftig verden.

Siste nytt

Nyhetsarkiv

Send forespørsel

Opplysningene du har gitt oss vil hjelpe oss å levere informasjon til deg om våre produkter og tjenester. Ved å krysse av i denne boksen, angir du at du har lest og samtykker i personvern for tredjeparter. Les disse vilkårene for å forstå hvordan vi beskytter og administrerer dine opplysninger.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi (også kjent som piksler eller nettvarder) for å hjelpe din opplevelse (som å se videoer), samt «ytelseskapsler» for å analysere ditt bruk av dette nettstedet og for å bistå i markedsføringsaktiviteter.  Hvis du klikker på «Aksepter alle informasjonskapsler»-knappen eller fortsetter å bruke nettstedet, samtykker du i å sette første- og tredjepartsinformasjonskapsler på din enhet. Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler fra dette nettstedet, kan du velge å ikke tillate informasjonskapsler fra dette nettstedet ved å oppdatere dine nettleserpreferanser.  For mer informasjon om hvordan vi bruker Informasjonskapsler, les våre retningslinjer for personvern for tredjeparter.

Aksepter alle informasjonskapsler

Forbli innlogget