En Royal Avtale for Flowcrete

En Royal Avtale for Flowcrete

Stemningen på Royal Ascot er svært god med installasjonen av Naturewalk, det dynamiske nye gulvsystemet fra Flowcrete.

Ved hjelp av det siste innen gulvteknologi, har Flowcrete utviklet et herdeplastbasert steinbelegg, Naturewalk, som omdanner utearealer til iøynefallende, attraktive miljøer.

Tusenvis med kvadratmeter av Naturewalk har blitt installert på alle stier og gangveier på dette så prestisjefulle prosjektet. Spesialfarget i en gylden farge.

Royal Ascot ble gjort om til Berkshire home stilen denne sommeren etter et suksessfullt gjennomført ombyggingsprosjekt. Flowcretes godkjente installasjonsteam jobbet mot klokken for å forsikre at den nye overflaten var klar i god tid før Royal Meeting - som ble avholdt mellom 20. og 24. juni - hvor også banen ble offisielt åpnet første dagen.

Prosjektet medførte installasjon av Naturewalk på betong utendørs, så spesiell fukttolererende og hurtigherdende primer var nødvendig som underlagt før Naturewak systemet kunne installeres. Overflaten ser flott ut og gir en beskyttende overflate som tåler all gangtrafikk som den blir utsatt for, av alle besøkende som kommer og går på et slikt travelt sted.

"Denne installasjonen viser at det i prestisjefylte bygg, er et ønske om å skape et dynamisk inspirerende miljø ikke bare innendørs men også utendørs. Ascot banen er et av de mest vellykkede byggeprosjektene som er utført i UK i løpet av de siste år, og resultatet er enestående."

(Mark Greaves, managing director for Flowcrete Group)

Prosjketdetaljer

  • Klient: Royal Ascot
  • Produkter: Naturewalk
  • Markedssektor: Stadion
  • Plassering: United Kingdom
  • År: 2006

Siste prosjekter

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi (også kjent som piksler eller nettvarder) for å hjelpe din opplevelse (som å se videoer), samt «ytelseskapsler» for å analysere ditt bruk av dette nettstedet og for å bistå i markedsføringsaktiviteter.  Hvis du klikker på «Aksepter alle informasjonskapsler»-knappen eller fortsetter å bruke nettstedet, samtykker du i å sette første- og tredjepartsinformasjonskapsler på din enhet. Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler fra dette nettstedet, kan du velge å ikke tillate informasjonskapsler fra dette nettstedet ved å oppdatere dine nettleserpreferanser.  For mer informasjon om hvordan vi bruker Informasjonskapsler, les våre retningslinjer for personvern for tredjeparter.

Aksepter alle informasjonskapsler

Forbli innlogget